Att göra det tråkiga otråkigt – Dag 47

Mitt jobb innebär en himla massa resor hit och dit och runtomkring. Att resa är mitt ”jag måste”. Alltså något jag inte vill göra men som är en förutsättning för att jag ska kunna utföra mitt stora ”jag vill” (föreläsa/utbilda/coacha).

Det jag ogillar med resandet är att det känns som slöseri med tid. Den personen som uppfinner teleporteringsknappen kommer jag att beundra och älska för alltid!

Men jag har lärt mig att gilla resandet mer och mer. Knepet? Att hitta en mening i det!

Att resa med min kollega är ofta dagens höjdpunkt, för då har vi idésprutar-/konferens-/utvecklingsmöten. Att resa ensam har blivit mysigt då jag gjort det till min alldeles egna tid, då jag ostört lyssnar på poddar, musik och drömmer.

Jag har alltså vridit mitt ”jag måste” till ett ”jag vill” och jösses vad mycket roligare livet blivit 🙂

image

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.