Blev jag lycklig av fina relationer? – Dag 89

Jag har funderat mycket på hur relationer påverkar mitt mående sedan dag 36, vilket har lett mig in på oanade vägar. Sedan jag påbörjade detta test har jag förändrats som vän och släkting. Jag har blivit mer närvarande och mer nyfiken. Men jag har också blivit mer tydlig med mina viljor och önskemål i de relationer jag har.

Jag har under denna tid inte skaffat fler relationer. Istället har jag försökt att stärka de band jag redan har i mitt liv. Min bästa vän, min kärlek, min närmsta familj och släkt har alla blivit utsatta för detta ganska mysiga live-experiment. Jag har gjort mitt bästa för att finnas till, bemöta och överösa med kärlek och jag har fått erfara lyckokänslorna som detta skapat inom mig och de som jag haft omkring mig. Jag har njutit av all den vackra generositet som finns i oss människor, likväl som värme och välvillighet.

Något som jag verkligen förstått under denna tid är hur viktigt det är att omge sig med människor man älskar. Egentligen spelar ingenting annat någon roll, om man bara har någon att ringa när man vill fira eller deppa en stund. Jag har ganska få, men oerhört fina människor i mitt liv som jag älskar och litar på fullt ut. Människor som jag ibland inte talat med på veckor men som ändå finns kvar och ett telefonsamtal bort.

Varenda gång jag umgåtts med någon i min närhet så har jag lämnat med ett leende på läpparna och en bubblig känsla i kroppen. En känsla som jag inte stött på någon annanstans och som verkar uppkomma ur ett välfungerande samspel människor emellan. Det måste vara den känslan forskarna menat!

Blev jag lycklig av fina relationer?
JA!

 

funkar

One thought on “Blev jag lycklig av fina relationer? – Dag 89

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.