Blir man lycklig av att spontant uttrycka tacksamhet? – Dag 14

Hittills har jag testat att skriva tacksamhetslista och att skicka tacksamhets-sms. Idag är jag extra entusiastisk, för nu är det återigen dags att twista tacksamhetsövningen en smula!

Sedan ett tag tillbaka har jag varit sugen på att testa att spontant uttrycka tacksamhet. Jag har märkt att jag ofta KÄNNER tacksamhet gentemot medmänniskor, men inte lika ofta berättar det för dem. Till exempel så var jag och Ami på McDonalds i Hedemora igår och i kassan möter vi en härligt sprudlande tjej som tar emot oss med värme, glädje och entusiasm. Jag blev så glad av hennes fantastiska service! Precis där och då borde jag ha sagt till tjejen i kassan vilken glädje hon gav mig (tack och lov gjorde Ami det!)

Blir man lycklig av att spontant uttrycka tacksamhet?
Det ska jag testa!  Från och med blir alltså mitt uppdrag att jag uttrycka tacksamhet till alla människor jag möter, när helst jag känner mig tacksam. Oavsett om det gäller stora eller små saker, så ska jag dela med mig av alla de fina känslor som obekanta och bekanta människor skapar i mig!

tackgullisar

One thought on “Blir man lycklig av att spontant uttrycka tacksamhet? – Dag 14

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.