Jobbdag med extra allt! – Dag 60

Idag har dagen gått i ett och här har det jobbats från morgon till kväll. Trots att dagen varit fullspäckad så har jag hunnit med hela 2 st lyckostrategier.

Det ena var att njuta lite extra vid ett tillfälle. Elsa, kontorsvovven, gillar att sitta i knäet. Under mitt skrivande hoppade hon upp och lade sig till rätta. De följande fem minuterna var helt klart dagens mysigaste. 21 kilo kramgo kärlek i knäet. Varm päls. Hjärta mot hjärta. Underbart!

Den andra strategin jag hann med var såklart mina knäböj. Jag ska trappa upp antalet per tillfälle nu tänker jag. 4 per gång får det bli framöver.

image

Tidsbrist är alltså inget hinder för att hinna bli lyckligare!

One thought on “Jobbdag med extra allt! – Dag 60

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.