Kan jag påverka min egna lycka? – Dag 8

Idag har jag funderat mycket över det här med att påverka sitt eget mående. Enligt forskningen så kan vi påverka så mycket som 40% av vårt eget mående. Det är ganska mycket när man tänker efter.

happinesspielyubormirski lycklig på 100 dagar

Jag tänker en dag då allt känns blä. En sådan dag gör en 40% ökning av välmåendet en stor skillnad! Från att vara en riktig skitdag har det gått till att bli en helt okey, eller till och med, ganska bra dag. Ännu mer tänker jag den där riktiga lyckodagen, då lyckan strålar i kroppen. Tänk ett 40% påslag på den dagen – WOW!

wpid-20140506_181235.jpg

Med detta projekt väljer jag alltså att öka mitt välmående genom att ta ansvar för och träna på lyckan. Det känns som en sund investering i livet. Heja mig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.