Lycklig av vänlighet? – Dag 22

Igår var jag och handlade och på vägen in i butiken höll jag upp dörren lite extra länge, vilket gjorde att två personer hann gå in när jag stod där. Båda två log strålande leenden och jag blev alldeles varm i kroppen av att få ta emot dessa leenden. Att visa vänlighet verkar alltså vara något att testa!

Blir man lycklig av att vara vänlig mot andra?
Forskningen säger att vänlighet är kanon för att öka lyckan och att vänlighet föder vänlighet. Därför ska jag ge mig sjutton på att vara extra vänlig framöver! Jag kommer under de närmsta dagarna hålla utkik efter möjliga vänlighets-tillfällen och i stunden köra all in! Rapport kommer snart.

En video som visar hur effekterna av vänliga handlingar skickas vidare:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.