Syskonkärlek – Dag 58

Att ha goda relationer till de jag älskar är oerhört viktigt för mig. I min familj är vi fyra syskon, som alla är mycket olika och mycket lika varandra.

En salig blandning av åldrar och starka personligheter har gjort att jag fått lära mig mycket i livet tack vare mina bröder. Man kan nog sammanfatta det som att jag lärt mig att hantera både bråk, kärlek och allt däremellan.

Min pappa har under alla år sagt att vi syskon ska hålla ihop. Det är ett fint budskap som etsat sig fast i mig. Det har gjort att jag trots stormar och orkaner alltid värnat om att vi ska ta hand om varandra, vi syskon. Det är fint.

Idag ska jag och minsting-brorsan (som inte är så liten längre) sitta klistrade i soffan! Vi ska spela Super Nintendo-Zelda hela kvällen. Och som de gamla grekerna sa: ”Om det är något som bygger relationer är det retro-tv-spel”.

zelda

One thought on “Syskonkärlek – Dag 58

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.