Vänlighet right back at me – Dag 23

Det är inte bara när jag gör vänliga handlingar mot andra som jag mår bra. Lika bra mår jag när andra visar vänlighet mot mig och det har jag verkligen fått erfara idag. Idag har jag fått träffa två härliga affärskompisar här i Karlstad som verkligen fått mig att känna mig välkommen i stan ifrån första stund genom sitt varma bemötande. Idag insisterade dessutom båda på att bjuda på välkommen-till-stan-kaffe och den fina gesten gjorde mig så glad!

Själv hjälpte jag en kvinna med barnvagn på bussen att komma av och på. Det är en sådan enkel sak att göra och vi log när vi vinkade hejdå till varandra. Vardagsglädje i allra högsta grad.

Jag tänker just nu mycket på hur fina möten med fina människor betyder för mitt mående. Det ska jag prata mer om imorgon tänkte jag.

Har ni kommit gång med några vänligheter ännu?

IMG_3385

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.