Blev jag lycklig av att bete mig lyckligt? – Dag 96

Jag har testat hur kroppen skapar lycka genom att bete mig lyckligt. Jag har testat att le i tid och otid, gå självsäkert, skratta och fnissa på beställning, osv.

Min upptäckt? Skratt och leenden smittar. Det är så smittsamt att det till och med smittade mig själv. Oavsett om leendet/skrattet eller kroppshållningen var äkta eller inte så kände jag mig faktiskt gladare och mer energifylld av att göra det. Effekten höll dessutom i sig under lång tid och gjorde att jag hade närmre till nästa skratt och glada känsla i nästa skede.

Om jag ler på låtsas, så börjar jag tillslut le på riktigt och när jag ler på riktigt börjar det hända otroliga saker i kroppen min:

Blev jag lycklig av att bete mig lyckligt?
Ja! Helt otroligt ju!

image

2 thoughts on “Blev jag lycklig av att bete mig lyckligt? – Dag 96

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.