Blev jag lycklig på 100 dagar? – Dag 100 (Del 1/3)

Kan man bli lycklig på 100 dagar? För ca. 3 månader sedan bestämde jag mig för att finna svaret på den frågan och det ledde mig in på ett ganska udda, men lyckligt äventyr. Målet har hela tiden varit att se om det går att bli verkligt, innerligt lycklig på 100 dagar. Jag har därför under 100 dagar testat massor med olika lyckostrategier för att se om de kan ta mig närmre målet. (Del 1/3).

Dessa lyckostrategier har inte fungerat:funkar inte

Dessa lyckostrategier har fungerat:

Mina bästa lyckostrategier?

Sårbarhet – Det är verkligen en häftig känsla att visa upp alla sina vinklar och vrår och att få njuta av kärleken och värmen som det för med sig!

Koppla ner (med måtta) – Det är mycket som pågår, som jag missat när jag haft näsan i min smartphone. Att titta upp har fört mig närmre mina medmänniskor och jag känner mig mer harmonisk.

Tacksamhet/Njutning – Denna kombination är oslagbar och kan piffa upp vilken grå, dålig dag som helst! Jag älskar att njuta av allt som livet har att erbjuda och jag är så oerhört tacksam för att jag har möjligheten att göra det!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.