Blir man lycklig av att bete sig som en lycklig människa? – Dag 84

Ett av de kanske enklaste sätten som forskningen menar på ska öka lyckan är att helt enkelt bete sig som en lycklig människa.

Men hur beter sig en lycklig människa?
När jag är lycklig skrattar och ler jag självklart extra mycket. Men mer då? Jag blir rak i ryggen, jag går lite som på moln – nästan studsande, jag tar mer plats både ljudligt och kroppsligt och jag är mer fysisk mot mina medmänniskor (eg. kramas, lägger en hand på axeln osv).

Blir man lycklig av att bete sig som en lycklig människa? 
Det ska jag testa! Alla ovan nämnda saker ska jag göra och i samband med det se hur det påverkar mitt mående.

Fake it ’til you make it – eller?

One thought on “Blir man lycklig av att bete sig som en lycklig människa? – Dag 84

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.