Blir man lycklig av fina relationer? – Dag 36

Igår blev jag utbjuden på lunch av min svägerska. Då vi tidigare bott i Skövde, har vi haft det långt till svärisarna i Karlstad och inte umgåtts särskilt frekvent. Sedan vi flyttade är inte det längre ett problem och det är underbart!

Under ca en timmes lunch hann vi verkligen umgås på djupet. Det var en riktig härlig stund och jag fick en riktig lyckoboost av att verkligen få umgås och prata och äta gott i fint sällskap. (Elin: Tack så hemskt mycket för lunchen! Jag är så glad att vi gjorde det och längtar tills vi får möjlighet igen!)

vänner

Detta får mig att tänka på hur forskarna gång på gång visar hur viktiga våra sociala relationer är för vårt mående. Inte mängden, men hur nära och förtrogna de är. Dags för en ny test:

Blir man lycklig av fina relationer?
Det ska jag testa!

One thought on “Blir man lycklig av fina relationer? – Dag 36

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.