Hur mitt 2016 ska bli det bästa året någonsin!

1-newyear-resolution-quotes
Jag gillar verkligen tanken på nystarten som årsskiften innebär. När det är mörkt och kallt ute och ett helt år passerat känns tanken på en nystart särskilt lockande och härlig. Det är som att nyåret är en fin gåva, precis vid rätt tillfälle. En lång, härlig dusch där jag kan tvätta av mig det gamla årets damm och kliva ur duschen med en ren och väldoftande framtidssyn i sikte! Där ingen dröm är för stor eller för liten och allt känns möjligt! Jul och nyår är som en mental storstädning för mig och jag ägnar mycket tid åt att titta inåt. Inventera vad jag har och vad jag vill. Vila upp mig och samla kraft! Härligt!

Jag har själv funderat en del över vad jag vill åstadkomma under det nya året. De flesta av mina tankar lutar åt att jag vill fortsätta och bibehålla mycket av det jag arbetat med under 2015. En sådan sak är att jag har haft som mål att våga göra saker jag tycker känns läskiga oftare, vilket har resulterat i en hel del nitar men likaså fantastiskt roliga upplevelser (bloggen på Aftonbladet exempelvis). Att våga göra saker som vid första anblicken fått mig att hisna är riktigt maffigt. Att trots rädslan ändå testa, det har varit SÅ häftigt! Att känslan av att ha överkommit rädslan är mer värd än själva bedriften är en av de största insikterna jag haft under året. Det har varit mer häftigt att VÅGA göra än att de resultatet av vågandet! Därför vill jag fortsätta göra detsamma under 2016.

Jag vill också låta 2016 vara året med fokus på välmående (såklart). Jag vill göra ännu mer av det jag mår riktigt bra av att göra och det innefattar bland annat att att föreläsa, vilket jag fullkomligt älskar att göra! Jag kommer också låta 2016 bli ett lyckoår i den bemärkelsen att jag planerar att ha ett lyckotema varje vecka eller månad eller så, där jag gör alla roliga lyckoövningar som finns! Ett tema per månad, kanske. Vi får se exakt hur jag lägger upp det.

Oavsett så tänker jag att alla vi kanske kan göra det tillsammans? Vad tror ni? Det är verkligen mycket roligare att göra mer av det man gillar än att göra mindre av det man ogillar. Och att göra det med dem man gillar är oslagbart!

Sist men inte minst så vill jag att 2016 blir ett riktigt utvecklande år! Jag vill lära mig massor med nya saker och tänker därför läsa mer och uppleva mer. 2015 har kantats av forskningsrapporter och böcker, men jag vill lära mig ännu mer! Kanske någon spännande webbkurs, fler böcker att läsa, ny forskning? Finns ju en del att välja mellan. När jag ser tillbaka på mig själv om ett år, vill jag se en person som lärt sig och utvecklats och vuxit massor!

GOTT NYTT ÅR fina, älskade vänner!
Jag vill tacka er för ett härligt bloggår och ser fram emot att få hänga mer med er under 2016 🙂

Kram!
Tina Löfström

4 thoughts on “Hur mitt 2016 ska bli det bästa året någonsin!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.