Livet är härligt! – Dag 39

De senaste dagarna har jag verkligen levt för att njuta av livet. Jag har kramats, gosat och borrat in näsan i pälsen på Elsa. Jag har cyklat i sol och regn, känt både solens värmande strålar och regnets kalla, svalkande droppar mot huden.

Jag har plockat blommor på en sommaräng, känt alla dofter som skapat ett ljuvligt potpurri i näsan och sett sprakande nyanser av gult, lila, grönt och rosa. Jag har njutit av vinden som river i träden och av jordgubbar med glass och av nykokt färskpotatis.

Under dessa dagar har jag insupit varenda liten millimeter av sommaren. Det är verkligen häftigt att medvetet njuta av allt, för det känns som att jag förstärkt upplevelserna många gånger om bara genom att vara där i stunden. Varenda gång jag uppmärksammat ett njutningsmoment, så har det bubblat i kroppen av mys-känslor och ett leende har tittat fram.

image

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.