Lycklig av svägerskor – Dag 64

Alldeles snart ska jag iväg på middag med mina svägerskor. Som jag har längtat! Vi är tre svägerskor och alla ska vi ses ikväll, utan män och barn. Det ska bli så roligt att få sitta ner och prata i lugn och ro och att verkligen få en chans att lära känna varandra.

Idag har jag under hela dagen peppat och preppat genom att ta ett långt bad med ansiktsmask och hårinpackning. Jag har gjort mig fin och lyssnat på bra musik. Nu ska jag bara klä mig och sedan kommer tjejerna och hämtar mig.

wpid-2014-07-03-17.13.54.jpg.jpeg

Relationer och social samvaro påverkar helt klart välmåendet: Bara tanken på kvällen har gjort mig alldeles lycklig och då har kvällen inte ens börjat!

 

 

 

One thought on “Lycklig av svägerskor – Dag 64

  1. Verkligen trevligt! Det gör vi om snart igen! Nästa gång får vi väl vara inomhus så du håller dig frisk. Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.