Lycklig när det verkligen behövs – Dag 59

På tisdag går jag på semester. För att det ens ska vara möjligt så ska det avslutas vissa saker inom arbetet, vilket har gjort att både jag och min kollega kommer att arbeta hela helgen. 

Idag var startsträckan extra lång. Särskilt med referens till föregående inlägg, då tanken på att spendera en heldag med lillebror och Zelda kändes betydligt mer lockande än att jobba. Eller att kramas med Elsa i timmar. Eller egentligen mest bara vara ledig!

Det känns som att det hade varit så lätt att vara på dåligt humör idag, då valfriheten som jag brukar ha på helger är bortsprungen. Men så är det inte.

Jag känner mig stabilt glad och harmonisk och det är SÅ skönt! Det känns lite som att lyckoprojektet sakta men säkert förvandlar mig till en lycko-superhjälte (självklart utan akilleshäl). Jag rubbas helt enkelt inte lika lätt som innan och jag har lättare till glada tankar för varje dag som går. Det är härligt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.