När livet vänds upp och ner – Dag 15

IMG_1198
Tankarna snurrar. Nu har de satt in vård för att hon ska ha det så bra som möjligt tills det är dags. Min fina lilla farmor kommer snart att dö. Frågan är inte längre om, utan när.

Hur känner jag just nu? Jag känner mig sorgsen. Jag känner kärlek (till både farmor och familj) och jag känner mig tacksam över alla år hon funnit i mitt liv. På något konstigt sätt är alltså min hjärna inställd på tacksamhet, trots att jag fått detta hemska besked.  Är det för att jag inte riktigt förstått ännu eller har 14 dagar av lyckoövningar gett den effekten?

Projektet känns nu viktigare än någonsin. Men hur går lycka och sorg egentligen ihop? Kommer alla dessa övningar hjälpa eller stjälpa mig, nu när döden knackat på dörren?

Tankarna snurrar. Frågorna är många. Går det att bli lycklig på 100 dagar när en närstående snart kommer att lämna jordelivet?

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.