Njuter av sällskap – Dag 18

Idag har jag både känt mig tacksam och njutit till fullo. Dagen började med finbesök av svärsvåger med familj, vilket fyllde på lycko-och kärlekskontot rejält. Extra tacksamma blev både jag och älsklingen då vi fick inflyttningspresenter som grädde på moset!

Efter mat och lite häng bar det av mot Örebro inför en ny arbetsvecka. Resan fick guldkant, då jag träffade en gammal jobbarkompis som jag inte sett på länge och nu fick möjlighet att prata ikapp med!

På stationen blev jag uppmött av Totte och Lisa (bror & svägerska) som jag nu spenderat kvällen med. Jag är så glad, har haft det så mysigt och är tacksam över att ha fått umgåtts ordentligt!

image

Utan tvekan är det fina möten med fina människor som gjort mig tacksam och lycklig idag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.