Projekt: Lycklig på 100 dagar!

Projektet genomfördes 2014:

”Vi drömmer alla om att bli lyckliga. Målet i livet är, oavsett vilken väg som tas för att komma dit, att bli lycklig. Särskilt tydligt är det när livet känns mörkt och svårt. Då mer än någonsin behöver vi lyckan och söker efter den med ljus och lykta.

I många år har forskarna gnuggat sina geniknölar för att finna svaret på frågan ”hur blir man lycklig?” och ur detta föddes Positiv Psykologi – vetenskapen om lycka. Jag har alltså all forskning i världen som säger att jag ska kunna dopa mitt mående bara genom att göra som lyckoforskarna säger. Nu ska jag sluta ignorera dem och gå all in.

Nu får det får det vara slut på halvgråa, semideppiga dagar. Jag ska bli lycklig och därmed basta. Jag ger det 100 dagar. 100 dagar då jag ska göra allt och pröva allt för lyckans skull.

Går det att bli lycklig på 100 dagar?”

/Tina